L'Artesa de Segre compleix i haurà d'esperar per pujar

El planter de l’Artesa de Segre va celebrar la gran temporada.

L’Artesa de Segre va derrotar ahir el Borges Blanques (3-1), ja ascendit, i va mantenir una quarta posició que no li va permetre celebrar ahir l’ascens, però que el convertirà en equip de Primera Catalana si s’aprova la reestructuració de la Tercera RFEF a finals d’aquest mes. Els locals es van avançar en els primers minuts amb un gol de Coll (1-0, 29), però el Borges va respondre amb l’empat de Sánchez (1-1, 44). En la segona part, l’Artesa de Segre es va avançar novament gràcies al gol de Durany (2-1, 50).

Després del gol, els locals van continuar generant perill i després de diversos minuts, van ampliar l’avantatge amb el gol de Reig, que deixava sentenciat el partit (3-1, 74).El conjunt de la Noguera va fer els deures, però no va poder assolir la tercera plaça d’ascens directe després de l’empat de l’Alguaire. Ambdós equips acaben igualats a cinquanta-quatre punts, però l’equip del Segrià queda al davant al tenir l’average particular guanyat.L’Artesa es va quedar a les portes de l’ascens, perquè els tres millors quarts entre els sis grups pugen directament i l’equip lleidatà ha acabat amb el quart millor coeficient, empatat amb el tercer, el del Cubelles, del grup 3, que surt beneficiat al tenir millor diferència de gols. Així, haurà d’esperar a l’aprovació de la reestructuració de la Tercera RFEF, que es discutirà el 26 d’aquest mes.