CICLISME CARRETERA

Jan Castellón, tercer a la Challenge B-Guara

Jan Castellón, amb el seu trofeu com a tercer classificat.

El lleidatà Jan Castellón, ciclista sub-23 de l’equip filial del Caja Rural-Alea, va finalitzar en tercera posició a la Challenge B-Guara disputada el cap de setmana passat a Osca. Castellón va aconseguir el tecer lloc final, després d’haver finalitzat en aquesta mateixa posició en els dos dies que va durar la competició.Dissabte, la prova constava d’un recorregut de 148 quilòmetres entre la capital, Osca, i el castell de Loarre, amb un final d’etapa en pendent d’allò més exigent.Diumenge, la jornada va partir des de Barbastre i després d’un recorregut de 107 quilòmetres els corredors van finalitzar l’etapa a Aïnsa.El guanyador absolut de la Challenge B-Guara va ser el corredor polonès Kacper Krawiec, de l’equip navarrès del Telco.