Un jugador del Raimat, al Mundial Mercedes Trophy

Hyang Ja Lee Park, soci del club lleidatà de golf, va guanyar la final estatal del torneig || La final internacional, a l'octubre a Alemanya

Hyang Ja Lee Park, Francisco Querol i Chae Sun Park, després del torneig celebrat a La Manga.

El jugador del Raimat Golf Club Hyang Ja Lee Park disputarà la final mundial del Mercedes Trophy, que està considerat un dels tornejos amateurs de golf de més prestigi a causa dels premis que entrega. El golfista d’ascendència coreana va guanyar el bitllet a la final internacional, a l’adjudicar-se el triomf a la final estatal disputada entre el 29 de juny i el 2 de juliol a La Manga (Múrcia). Hyang, a més, va guanyar en primera categoria, la més alta, sumant un total de 75 punts, ja que el torneig es jugava sota la modalitat stableford handicap.

En segona categoria es va imposar el madrileny Guillermo Porres i en el Trofeu Escratx va vèncer la barcelonina Valeria Biarge. La final mundial del Mercedes Trophy es jugarà del 4 al 7 d’octubre a The Oschberhorf Golf Resort, a Alemanya.L’esposa de Hyang, Chae Sun Park, va guanyar el torneig de convidats d’aquesta final estatal, mentre que un altre jugador del Raimat, Francisco Querol, va acabar al lloc 23 en segona categoria. Hyang i Querol representaven el concessionari lleidatà Nayper Motor i per equips van ser dissetens.