ATLETISME CURSES POPULARS

Una Nectarina Atlètica a l'alça

La prova d'Alcarràs reuneix uns 350 corredors en la seua novena edició || Hamou Ait i Rosamari Carulla van guanyar la prova reina de 10 quilòmetres

Una imatge de la sortida de la novena edició des del centre d’Alcarràs.

La Nectarina Atlètica d’Alcarràs va assolir aquest dissabte passat la seua novena edició amb una participació que es va acostar als 350 inscrits, entre corredors (uns 200) i marxadors (150), que van desafiar les altes temperatures, malgrat que les curses van començar a les 20.30 hores. Les proves competitives van ser les habituals, de 5 i 10 quilòmetres pels voltants de la localitat del Baix Segrià. En la distància llarga van creuar la meta 98 participants, sent el guanyador Hamou Ait (Clos Pons Thai Run-ners), que va marcar un temps de 34 minuts i 15 segons, seguit de César Mur (El Retodecorrer i CD Biofrutal Sport), a poc més de dos minuts i mig (36:30), i Joan Lladós (AA Els 3 Tossals), que va completar el podi (37:04).

En dones, Rosamari Carulla (Altan Wear) va sumar una altra victòria al seu palmarès amb un temps de 41:53, per davant d’Anna Artal (Trotallunàtics), que va parar el crono en 43:19, i Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), tercera amb un 45:13.Pel que respecta al traçat de 5 quilòmetres, que van completar un total de 115 atletes, la victòria en homes va ser per a Javier Castells (F. Prats Runners), amb un registre de 16:17, seguit molt de prop pel seu company de club Juanma Fernandez, amb un 16:52, i Josep Cuenca (AA Xafatolls), amb 16:58. La categoria femenina també va ser competida i el triomf se’l va emportar Laura Pallejà (Runner’s Balaguer), amb una marca de 20:45, al davant d’Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners), amb 21:37, i M. Carme Altisent (CE Linyola), amb 22:30.