MOTOR BAIXA ARAGÓ

Remuntada d'Isidre Esteve a la Baixa Aragó

Recupera 25 posicions en la primera especial

La pols va ser el gran enemic ahir d’Isidre Esteve.

Arrancada extraordinària del Repsol Toyota Rally Team a la Baixa Espanya Aragó 2023. Isidre Esteve i el seu copilot Txema Villalobos van completar la primera etapa en la setzena posició absoluta (onzena en la categoria T1), amb un temps acumulat de carrera de 2 hores, 23 minuts i 13 segons, a poc més d’11 minuts del líder. La prestació és especialment meritòria si es té en compte que el Toyota Hilux T1+ número 215 partia el 41 en l’ordre de sortida després de perdre gairebé mig minut en la pròleg de 5 km amb la qual arrancava la prova.

Aquesta circumstància va obligar Esteve a remuntar 25 posicions entre la pols. “Sortíem molt enrere i hem avançat catorze cotxes en pista. Fins i tot hem fet un parell de rectes, perquè amb la pols no vèiem res”, confessava el d’Oliana.

El brasiler Lucas Moraes va acabar la primera jornada com a líder de la general amb un temps de 2:12:04. A 21 segons se situa el vigent campió de la prova, qatarià Nasser al-Attiyah, mentre que Nani Roma és cinquè a 3:18, Carlos Sainz desè a 8:22 i Isidre Esteve setzè a 11:18. En motos mans el Tosha Schareina Tosha Schareina.