El primer clàssic, blaugrana

El Barcelona derrota el Madrid en el segon amistós als Estats Units amb tres grans gols de Dembélé, Fermín López i Ferran Torres || L’equip de Xavi va sentenciar en els minuts finals

Dembélé celebra el seu gol, que va servir per obrir el marcador del duel que va enfrontar Barça i Madrid a Texas.

El primer clàssic, blaugranaFC Barcelona

El Barcelona es va adjudicar de forma clara el primer clàssic de la temporada, amb un triomf per 3-0 davant d’un Reial Madrid que va estavellar tots els seus intents de gol als pals i en el porter Ter Stegen. Ambdós van demostrar estar encara curts de rodatge –era el segon matx per al Barça i el tercer per al Reial Madrid–, però també van demostrar que entre ells no hi ha amistosos i la intensitat que van posar sobre l’abarrotat AT&RT Stadium d’Arlington, sobretot a la primera part, es va saldar amb diversos jugadors que van abandonar el terreny de joc per molèsties.

El Barça es va avançar amb un gran gol de Dembélé en el 15 (1-0) i el Madrid hauria pogut empatar amb un penal que Vinícius va estavellar al travesser. Al descans es va arribar amb l’avantatge mínim. A la segona part va baixar el ritme i el Barça va sentenciar en els minuts finals amb gols del del planter Fermín López i Ferran Torres. 3-0 i primer triomf per al Barça en la pretemporada.