FUTBOL MUNDIAL FEMENÍ

França sorprèn Brasil

Victòria per 2-1 que deixa l'equip gal líder del seu grup i Espanya ja prepara a Wellington el duel contra Japó || Descartada una lesió greu de Walsh

Un moment de l’entrenament d’ahir de la selecció espanyola.

Un moment de l’entrenament d’ahir de la selecció espanyola.EFE

Brasil es va deixar el liderat del Grup F del Mundial Femení al perdre davant de França per 2-1, sobre la gespa de l’Estadi Brisbane, obrint la jornada 2 del Grup F. Eugenie Le Sommer va avançar les franceses passat el quart d’hora, amb una ajustada rematada de cap que va concloure una assistència, de Kadidiatou Diani, feta també de cap. Va empatar Debinha en el minut 58 i la capitana gal·la Wendie Renard, de cap en un córner, va anotar el 2-1 definitiu en el minut 83.

Gràcies a aquest resultat, França se situa líder del grup amb quatre punts i Brasil, en canvi, es queda amb tres punts en la tercera posició, encara que depèn de si mateix per passar de ronda. Qui ja és a vuitens de final és Suècia, que va golejar per 5-0 Itàlia, mentre que en el tercer i últim partit de la jornada d’ahir, Jamaica va derrotar Panamà per 0-1 en el Grup F, el mateix de França i Brasil i, també amb 4 punts, comparteix la primera posició amb l’equip gal.La selecció espanyola, per la seua part, es va traslladar ahir a Wellington, on s’allotjarà durant la propera setmana, i ha tornat a les instal·lacions de l’estadi Newtown Park per continuar amb els treballs preparatoris amb vistes al seu tercer i últim encontre de la fase de grups, quan s’enfrontarà demà a Japó amb la primera posició en joc, ja que ambdós equips, empatats a 6 punts al capdavant del Grup C, ja són a vuitens.En principi l’expedició comandada per Jorge Vilda estarà a Wellington fins al proper 4 d’agost, a l’espera de conèixer rival en la següent fase. L’adversari en els vuitens de final sortirà del grup A, conformat per la coamfitriona Nova Zelanda, Suïssa, Filipines i Noruega i del qual, al contrari del grup C, encara no es coneixen els classificats.

D’altra banda, la selecció anglesa va informar ahir, a través d’un comunicat, que la jugadora del FC Barcelona Keira Walsh, lesionada davant de Dinamarca, no pateix una lesió greu al genoll i seguirà el procés de rehabilitació a Austràlia.