ATLETISME INTERNACIONAL

Erika Sellart, amb Espanya a l'Iberoamericà sub-18

Erika Sellart.

La lleidatana Erika Sellart ha estat inclosa en la llista d’atletes que ahir va fer oficial la Federació Espanyola d’Atletisme que prendran part en el Campionat Iberoamericà de la categoria sub-18, que tindrà lloc a Lima (Perú) del 15 al 17 de setembre. L’atleta de Bellvís competirà en la prova de javelina, disciplina que domina en categories inferiors des de fa un parell d’anys. La lleidatana, que competeix amb el club Avinent Manresa, es va proclamar l’any passat campiona d’Espanya sub-16 de llançament de javelina i aquesta temporada va fer el mateix a l’Estatal sub-18 disputat fa menys d’un mes a Gijón.

A l’equip hi haurà els medallistes del passat Festival Olímpic de la Joventut Europea Fabio Marco i Marta Mitjans, or en perxa i bronze en 800, respectivament.