FUTBOL COPA CATALUNYA ABSOLUTA

El Mollerussa cau per penals

En el seu primer partit com a equip de Tercera RFEF queda eliminat pel Castelldefels, rival de la mateixa categoria || Jordi Cortés diu que “era una prova de foc que hem superat”

Primer onze inicial del Mollerussa d’aquesta temporada.

Primer onze inicial del Mollerussa d’aquesta temporada.ALBA RIVERA

El Mollerussa va topar amb la tanda de penals i va quedar eliminat ahir de la Copa Catalunya Absoluta pel Castelldefels després que el partit finalitzés 1-1. En els llançaments, l’equip barceloní va estar més encertat (6-7), fet que li va permetre passar a la següent ronda. Era el primer partit del Mollerussa com a equip de Tercera RFEF i l’equip de Jordi Cortés l’afrontava tan sols cinc dies després d’iniciar els entrenaments.

Davant un rival de la mateixa categoria i que la passada temporada va acabar en la sisena posició. Per tant, tot un test de gran exigència que l’equip de la capital del Pla d’Urgell va superar amb solvència. Tan sols el millor encert del rival en la tanda de penals va poder deixar el Mollerussa fora de la competició.Durant el matx, l’equip local no va desentonar en absolut.

Va portar el control del joc durant la major part del temps, va generar ocasions per haver sentenciat sense necessitat de jugar-se la classificació a cara o creu i va exhibir el nivell que la nova categoria exigeix. Encara que a la primera part el Mollerussa va tenir prou ocaciones per haver-se avançat al marcador, el que va anotar primer va ser el Castelldefels i quan ja s’atansava el descans. En una contra Pablo Franco es va plantar davant de la porteria local i va marcar el 0-1 en el minut 43.Tot just iniciar-se la segona part, el Mollerussa va empatar. Va ser Moro l’encarregat de col·locar l’1-1 al minut 47.

La igualtat va tornar al marcador i el Mollerussa va continuar buscant un gol que li permetés situar-se en la segona ronda. El cansament i la falta de ritme va començar a passar factura als dos equips i es va arribar al final del temps reglamentari amb l’1-1. Va ser caldre arribar a la segona tanda de penals per decidir el guanyador, que va ser el Castelldefels (6-7).Després del duel i malgrat l’eliminació, Jordi Cortés es mostrava satisfet.

“Estic molt content. Hem generat més ocasions que ells davant d’un rival de la mateixa categoria en la qual competirem aquest any. Era una prova de foc que hem superat”, explicava.“Era un enfrontament que havia de servir-nos de termòmetre i penso que ho hem fet molt bé”, afegia. “Penso que hem estat superiors a ells, encara que és veritat que ens ha faltat frescor i lògicament hem notat la fatiga i el cansament. Només fa quatre dies que estàvem entrenant-nos”, va recordar. Va relativitzar l’eliminació perquè “l’objectiu tampoc era passar la ronda.

Ens l’hem pres com un primer matx de preparació, per acumular minuts, que la gent es vagi acoblant i el més important, evitar les lesions”. El Mollerussa tornarà a jugar avui un nou amistós. Serà a Tamarit, equip de Tercera RFEF, a les 19.30. Cortés no estava preocupat per jugar dos partits seguits.

“Potser no és el millor, però tenim gent a prova que davant del Castelldefels no hem pogut utilitzar i aquí sí que podran jugar. Repartirem minuts i ens ho prendrem com si fos un entrenament més”, va concloure. L’equip tornarà a jugar un amistós dissabte vinent, dia 12, a Barbastre.