FUTBOL PRETEMPORADA

Triomf del Mollerussa

Supera el Tamarit amb un doblet de Jordi Puig en el segon partit en només dos dies || Els del Pla d'Urgell n'encadenaran dos més el cap de setmana

Una acció del partit d’ahir entre el Tamarit i el Mollerussa.

Una acció del partit d’ahir entre el Tamarit i el Mollerussa.ALBA RIVERA

El Mollerussa va guanyar ahir el seu primer partit de la pretemporada a l’imposar-se per 1-2 al Tamarit, just l’endemà d’haver debutat a la Copa Catalunya Absoluta davant del Castelldefels, que el va eliminar per penals després d’empatar 1-1 al Municipal de la capital del Pla d’Urgell. Tamarit i Mollerussa van oferir un partit molt equilibrat en el qual tots dos equips van acabar acusant el cansament d’una pretemporada acabada d’iniciar. El Mollerussa es va emportar el duel gràcies a un doblet de Jordi Puig, jugador que està a prova i que el club espera fitxar aquesta mateixa setmana.

El Mollerussa va entrar bé en el partit però es va trobar amb un Tamarit molt exigent i que sap treure profit de les dimensions del seu camp. Es va avançar l’equip del Pla gràcies a un gol de Jordi Puig en un córner llançat per Putxi (0-1), però el Tamarit va empatar just abans del descans, quan Guti va treure profit d’una mala entesa de la defensa lleidatana per firmar l’1-1. A la segona part, entre el carrusel de canvis i el cansament acumulat va baixar el ritme i la victòria va acabar caient del costat visitant amb una mica de fortuna.

El porter local no va aturar bé un xut llunyà i Jordi Puig, molt atent, va aprofitar per marcar l’1-2 i firmar el seu particular doblet. Després del partit, Jordi Cortés va valorar que “ha estat un partit més de preparació que no ens ha arribat en un bon moment, però també n’hem tret coses positives. L’equip ha demostrat que sap adaptar-se a diferents circumstàncies i penso que els nois han estat bé.

Ens ha servit per continuar acumulant minuts”.El cap de setmana vinent el Mollerussa tornarà a jugar dos encontres. El dissabte amistós a Barbastre i diumenge, Copa Lleida a Balaguer.