FUTBOL SEGONA RFEF

Segona victòria

El Lleida s'imposa en la visita al Reus amb un doblet de Chuli i un gol de falta de Montero || Àlex Rico va debutar com a blau al superar unes molèsties

Campins pugna per una pilota amb un jugador del Reus, en una acció del partit d’ahir.REUS FC REDDIS

El Lleida Esportiu va sumar ahir el segon triomf en la present pretemporada, després de superar el Reus per 2-3 en un partit que sempre van dominar els lleidatans i en el qual els tarragonins, que seran rivals del Mollerussa a Tercera RFEF, no van tenir oportunitats reals per igualar el duel. Chuli, en la segona titularitat, va anotar un doblet que va encarrilar el matx per als d’Ángel Viadero, abans que Montero anotés el tercer amb un gran gol de falta directa. L’encontre també va servir perquè el lleidatà Àlex Rico debutés amb el conjunt blau, després de superar unes molèsties que li havien impedit de jugar en els primers partits.

Amb la baixa per lesió de Ripoll i la de Rivas, per decisió tècnica, Viadero va repetir nou dels onze titulars que van empatar dissabte passat contra el Deportivo Aragó (2-2), donant entrada a Isah i Montero per Quadri i Agüero. Qui va destacar en el primer temps, tanmateix, va ser Chuli, que va avançar el conjunt lleidatà en el minut 28 després d’embocar una gran centrada al primer toc de Cortijo des de l’esquerra (0-1) i poc després va anotar en una jugada per la banda contrària, que va definir al fons de la xarxa després d’un gran control (0-2). El Reus va retallar distàncies tot just arrancar la segona part, amb un gol de Serrano, però Montero, amb un gran tret de falta, va tornar a posar el Lleida amb dos gols d’avantatge en el 78 (1-3).

En els últims minuts d’enfrontament, el local Víctor Oribe va anotar el 2-3 final.Ángel Viadero, tècnic lleidatà, se’n va anar una vegada més amb “bones sensacions després d’un altre partit de preparació, encara que és veritat que encara hem d’ajustar algunes coses a nivell defensiu”.