FUTBOL COPA LLEIDA

El Borges, amb avantatge

El Tàrrega, de Primera Catalana, aconsegueix un meritori empat contra l'Atlètic Lleida, de Lliga Elit || El conjunt blaugrana va igualar el gol inicial d'Ángel

Un jugador del Tàrrega intenta robar-li la pilota a un oponent de l’Atlètic Lleida.ÍNGRID SEGURA

El Borges va superar ahir per la mínima l’Artesa de Lleida (1-0) i afronta amb un lleuger avantatge el partit de tornada dels quarts de final de la Copa Lleida, que es disputarà dimecres a la localitat del Segrià. El conjunt de les Garrigues, que va ser el segon classificat a Segona Catalana al darrere del mateix Artesa (ambdós van ascendir a Primera Catalana), va guanyar el partit amb un gol de Joel Casals abans d’arribar al minut 70. La UE Tàrrega es va estrenar ahir en pretemporada enfrontant-se a un rival d’entitat com l’Atlètic Lleida, que també disputava ahir el seu primer test de cara a la nova Lliga Elit, en l’anada dels quarts de final de la Copa Lleida que es va saldar en empat tot i la diferència de categoria.

El conjunt blaugrana, que competirà a Primera Catalana, va plantar cara al conjunt de Xavi Bartolo malgrat portar només tres entrenaments i haver emprès una profunda renovació a la plantilla, amb una mitjana d’edat inferior als 23 anys i la meitat de l’equip format al planter. Tanmateix, va ser l’Atlètic Lleida qui va inaugurar el marcador al minut 33. El combinat del Segrià va aprofitar una mala acció defensiva local i Ángel va materialitzar l’ocasió per avançar el seu equip (1-0), al contrari que va fer el targarí Oriol Valls minuts abans.

Al 16, es va plantar sol davant de Pau Torres i el porter de Capellades va rebutjar la rematada que va poder haver estat l’1-0.Després de veure’s al darrere per una jugada desafortunada, el Tàrrega no va defallir en la segona meitat i va plantar cara davant d’un rival de superior categoria. Poc abans de l’hora de partit, el treball urgellenc es va veure recompensat amb l’empat, obra d’Oriol Valls des de la frontal (1-1).El mateix Valls va tenir dos ocasions per anotar el segon, amb una xilena que va obligar a intervenir Pau Torres (75’) i un xut al pal posterior (80’). Poc després, l’Atlètic Lleida va tenir la seua única ocasió del segon temps, que va obligar a intervenir amb mèrit el blaugrana Oliver.

Amb l’empat, l’eliminatòria queda oberta de cara a la tornada de dimecres al Farrús.