El Madrid assalta San Mamés i perd Militao per una lesió

Jude Bellingham celebra el seu gol ahir a San Mamés.

Jude Bellingham celebra el seu gol ahir a San Mamés.EFE

El Reial Madrid va arrancar LaLiga donant un cop d’autoritat a San Mamés a l’obtenir una solvent victòria davant l’Athletic Club per 0-2 gràcies a sengles gols en la primera part de Rodrygo i Bellingham, aquest últim en el seu debut oficial. La nota negativa va ser la lesió de Militao. Poc més de 24 hores després de la greu lesió de genoll de Thibaut Courtois, la mateixa articulació va sembrar el pànic a les files blanques al poc de començar la segona part a San Mamés.

Amb el matx sota control, Militao va anar a defensar una pilota que protegia Sancet, es va desequilibrar i el genoll esquerre va cedir. El jugador va sortir plorant del camp. D’altra banda, Kepa Arrizabalaga, porter del Chelsea que tenia pràcticament tancada la seua cessió al Bayern de Múnic, és molt a prop de convertir-se en el substitut de Thibaut Courtois.

El porter biscaí ha frenat la seua incorporació a l’equip bavarès i negocia amb el seu club una cessió sense clàusula de compra obligatòria per part dels blancs.