FUTBOL PRIMERA RFEF FEMENINA

Estrena de primera a casa de l'AEM

L'AEM sap penalitzar els errors del Levante Las Planas, de Lliga F, per endur-se el triomf en el primer amistós al Recasens || Raquel Quintana, Tomé i Ari, del filial, van ser les golejadores

Ari Bosch, del filial, rep l’abraçada de les seues companyes a l’anotar el tercer gol del partit.SANTI IGLESIAS

L’AEM va debutar ahir amb molt bona nota aquesta pretemporada al Recasens, superant sense grans sofriments el Levante Las Planas (3-2), de Primera divisió i amb qui ja va empatar (2-2) en el seu primer test. Malgrat començar perdent, el conjunt lleidatà va remuntar fins al 3-1 i el Levante va maquillar el resultat en l’afegit

El conjunt de Rubén López va defensar en bloc mig durant la majoria de minuts, esperant que la pilota arribés a les bandes per pressionar un Levante que dominava la possessió. Fruit d’aquesta pressió va arribar la primera ocasió, en el minut 7. Elisa Tomé va robar la pilota i va assistir Raquel Quintana, que va rematar fluix. Just després, el conjunt barceloní també va fer intervenir Laura Martí, amb un tret de Jessica. Dos minuts després, la de Guissona no va poder atrapar una rematada creuada de Benedicte que va suposar el 0-1.L’AEM va intentar contrarestar amb dos accions tímides de Tomé i, després del primer quart d’hora, el partit va entrar en una fase d’interrupcions que van reduir el ritme i les arribades a les dos àrees.

Però en l’afegit del primer temps, Raquel Quintana va aprofitar un error en sortida del Levante per buscar espai per a la rematada després d’una llarga conducció i establir l’empat al descans (1-1).A la segona meitat, i malgrat que l’AEM només disposava de 15 jugadores –dos del filial– per les nombroses baixes que continua tenint, el conjunt lleidatà va estar molt més fresc d’idees per imposar el 3-1, aprofitant dos greus errors del Levante. En el 53, Tomé es va trobar una pilota franca a la frontal i va anotar el 2-1 i quinze minuts després Ari Bosch, del filial, va anotar el tercer, aprofitant un esfèric a l’àrea petita que va deixar mort la portera (3-1). En els minuts finals, el matx es va embrutar, amb entrades molt dures per ser un amistós i, en els últims instants de l’afegit, Jessica va anotar el 3-2 de falta directa.

L’AEM anunciarà dos fitxatges aquesta setmana i arribaran les internacionals

L’AEM anunciarà dos fitxatges per, a priori, tancar la plantilla i espera que arribin els tres fitxatges internacionals: Eliane Manbolamo, Sara Gorham i Hitomi Tanaka. Així ho va confirmar després del partit el tècnic aemista, Rubén López, que va destacar que “el resultat és important perquè dona confiança a les jugadores”, malgrat que va reconèixer que “l’equip no m’ha agradat gaire fins que hem encaixat el primer gol”. A més, va lamentar que “tenim 12-13 jugadores que estan molt bé físicament i ara queda recuperar la resta”.