FUTBOL PRIMERA RFEF FEMENINA

Triomf de tràmit

L'AEM venç per la mínima el Riudoms, al qual treu dos categories || Noe Fernández va anotar l'únic gol de l'equip lleidatà, que va enviar tres pilotes al pal

Raquel Quintana intenta robar-li una pilota a una defensora del Riudoms.

Raquel Quintana intenta robar-li una pilota a una defensora del Riudoms.M. P. P.

L’AEM es va emportar ahir un triomf de tràmit davant del Riudoms (1-0), en un partit poc lluït de les lleidatanes, però en el qual el resultat va quedar curt davant d’un rival que competirà dos categories per sota de l’AEM. Noe Fernández va trobar l’únic gol del partit a la sortida del descans, abans que les seues companyes enviessin fins a tres pilotes al pal. La primera meitat va tenir un ritme molt baix, amb un AEM erràtic i que no es va trobar còmode amb la iniciativa de la possessió.

Tanmateix, va tenir l’ocasió més clara abans del descans, amb un intent de Laura Fernández, que va rebre la pilota a la frontal de l’àrea petita després d’una centrada de Loba, però no va poder convertir-la per la gran intervenció de la portera. Aquesta acció i un xut des de la frontal d’Elisa Tomé al minut 10 van ser les úniques ocasions de l’AEM en el primer temps davant d’un Riudoms que va posar a prova dos vegades Coba. La sortida de les lleidatanes en la segona meitat va ser fulgurant i només van necessitar tres minuts per avançar-se, amb un xut des de l’esquerra de l’àrea de Noe Fernández, que va colpejar el travesser i va acabar en gol (1-0).

Després del gol, el ritme del matx va tornar a baixar i l’AEM, que va recuperar Mariajo després de la seua lesió i va donar minuts a les jugadores del filial Helena, Saura, Ciurana i Laia, no va tornar a crear perill fins al 65, quan va tenir una doble ocasió, amb un xut de Raquel Quintana i un tir llunyà de Tomé que es va estavellar al travesser. No va ser l’últim cop que els pals li van negar el 2-0 al conjunt de Rubén López, perquè al 72 va ser Meri qui va topar amb el pal amb un tir ras i, al 87, Laura Fernández va enviar un xut escorat al travesser després d’una gran jugada individual.

“Estic content amb el partit però ens ha faltat claredat”El tècnic de l’AEM, Rubén López, es va mostrar “content per com hem proposat l’encontre, encara que és veritat que ens ha faltat claredat en tres quarts de camp, però és normal perquè tenim moltes baixes a la part de dalt”.

L’entrenador va recalcar que “portem molta càrrega de treball, amb moltes jugadores de baixa i és normal que ens falti un punt d’espurna”. A més, López va destacar el paper de les joves del planter: “Hi ha jugadores que amb temps i treball poden ser el futur de l’AEM i avui han fet una gran feina” i es va mostrar confiat que la setmana vinent “tinguem l’equip complet”, amb dos reforços que s’haurien d’anunciar avui.