HOQUEI LLIGA CATALANA

Lluita sense premi del Finques Prats Lleida

El Finques Prats Lleida inicia la pretemporada amb una derrota amb el Reus, que va remuntar al final || Van debutar Edu Amat com a tècnic i quatre fitxatges

Un jugador del Llista busca superar la pressió del Reus en conducció.

Un jugador del Llista busca superar la pressió del Reus en conducció.LLEIDA LLISTA

El Finques Prats Lleida Llista se’n va anar sense premi del seu primer partit de pretemporada malgrat competir de tu a tu contra el Reus (2-1), en el seu duel de debut a la Lliga Catalana, que corresponia a la tercera jornada de la competició. El conjunt llistat es va avançar poc després del descans, amb una diana de Julián Martínez, un dels quatre debutants ahir en pista, juntament amb el tècnic Edu Amat. Tanmateix, el conjunt tarragoní va empatar ràpidament mitjançant David Gelmà i va anotar el 2-1 definitiu amb un gol de Diego Rojas a falta de tres minuts.

El conjunt lleidatà, que afrontava el matx amb una setmana menys de rodatge que el rival, va sortir a competir sense complexos davant d’un Reus amb tres flamants campions d’Europa amb la selecció espanyola en pista: Càndid Ballart, Sergi Aragonès i Martí Casas. Aquest últim, màxim golejador de l’OK Lliga la passada campanya amb el Calafell, va ser el primer a tenir una ocasió de perill, però el seu tir se’n va anar al ferro de la porteria. El xoc va entrar en un tram de molta igualtat, amb poques ocasions clares fins al descans.

A la sortida de vestidors, l’argentí Julián Martínez va avançar els d’Edu Amat (0-1), però el Reus va respondre ràpidament, amb l’empat de David Gelmà, aprofitant el rebuig d’una falta directa llançada per ell mateix (1-1). El conjunt tarragoní va tenir més domini en la segona meitat i, en el minut 47, va anotar el definitiu 2-1, obra de Diego Rojas.Després de l’enfrontament, el tècnic llistat, Edu Amat, se’n va anar “satisfet”, per la imatge de l’equip i pel seu debut, encara que va reconèixer que “no ens n’anem satisfets perquè hem vist que podia estar a prop el triomf”.