FUTBOL PRETEMPORADA TERCERA RFEF

Derrota als penals

El Mollerussa perd el Trofeu Ciutat de Mollerussa davant del Sabadell B de Lliga Elit || El partit havia conclòs amb el resultat d'empat a un

Formació inicial del Mollerussa al partit d’ahir al Municipal.

Formació inicial del Mollerussa al partit d’ahir al Municipal.CFJ MOLLERUSSA

El Mollerussa va perdre ahir davant del Sabadell B de Lliga Elit (2-4) per penals al Trofeu Ciutat de Mollerussa, després d’empatar 1-1 al final del temps reglamentari. Els de Jordi Cortés no van poder doblegar els rivals que es van fer forts en un matx dinàmic i anàrquic que va perjudicar molt el Mollerussa El Trofeu Ciutat de Mollerussa va començar malament per als amfitrions, que veien com en el minut 3 de l’encontre, una pilota llarga a l’esquena de la defensa deixava als atacants del Sabadell B sols davant la porteria defensada per Lluc Gibert i gràcies a una passada de la mort, Jose Enrique obria el marcador. Tot i així, poc li va durar l’alegria al Sabadell B, ja que una gran jugada de Jofre per la banda dreta en el minut 11 culminaria amb el gol de Delgado, que va establir l’1-1 que es va mantenir fins al final del partit.

Després de l’empat al final dels 90 minuts, el duel es va decidir des dels onze metres, on l’efectivitat dels sabadellencs va fer que s’imposessin als locals per 2-4 i guanyessin, d’aquesta manera, el Trofeu Ciutat de Mollerussa.Els de Jordi Cortés van ser dominadors de l’enfrontament quant a possessió de pilota, tanmateix, el tècnic va dir que no “m’ha convençut el partit que hem fet, ens hem exposat massa al joc del rival, que s’ha fet fort amb un partit d’anades i vingudes.

Pel que fa al nostre joc, crec que hem tingut massa pressa per arribar a dalt i això ens ha acabat perjudicant. No obstant, és un bon partit per treure conclusions i poder decidir coses de cara al futur”.