FUTBOL PRETEMPORADA

L'Atlètic Lleida va a més

L'equip de Xavier Bartolo deixa bones sensacions amb un empat contra un Reddis de superior categoria || Julius va igualar el gol inicial dels visitants

Konu intenta disputar una pilota al jugador del Reus Modes Notario.

Konu intenta disputar una pilota al jugador del Reus Modes Notario.POL PUERTAS

L’Altètic Lleida va empatar ahir 1-1 contra el Reddis, un equip de superior categoria, en un partit en el qual els lleidatans van deixar molt bones sensacions i van demostrar que van a més. L’equip tarragoní va arribar amb avantatge a la mitja part, però els lleidatans van igualar el partit a la segona gràcies a un gran gol de Julius. El Reddis, equip que milita a la Tercera RFEF, va ser un rival exigent per als de Xavi Bartolo, que van passar l’examen amb bona nota.

El primer gol no va tardar a arribar al Municipal Ramon Farrús i qui el va marcar va ser Oribe, quan es complia el minut 8 de joc. El Reddis va aprofitar una ràpida contra per plantar-se davant de Pau Torres, que a prop va estar d’enviar la pilota a córner, però no va poder evitar el 0-1.La rèplica de l’Atlètic Lleida no es va fer esperar i va ser en forma de doble ocasió. Bayona va llançar una bona rematada a porta al minut 12, que va acabar en córner, i Peque la va rematar fregant el travesser.El Reddis es defensava molt bé i l’equip local no ho va tenir fàcil per atansar-se a la porteria d’Iu Pentinat.

Amb un joc equilibrat però amb avantatge visitant es va arribar al descans.En la segona part l’Atlètic Lleida només va tardar cinc minuts a empatar. Va marcar l’1-1 Julius a la sortida d’un córner i cinc minuts més tard Daouda va estavellar la pilota al travesser.El carrusel de canvis no va afectar l’equip de Xavi Bartolo, que va continuar plantant cara al Reddis. Els tarragonins també van tenir les seues ocasions, especialment amb un llançament al travesser al minut 70. Ho van intentar Arthur (71’) i Miquel (78’), però l’1-1 ja va ser inamovible.L’Atlètic Lleida tornarà a jugar dimecres a Fraga, també davant d’un Tercera RFEF.