BÀSQUET PRETEMPORADA

El Cadí s'imposa al Tolosa

Les urgellenques derroten per 85-81 l'equip francès en un partit que va necessitar la pròrroga || Victòria en el primer amistós de l'estiu a la Seu

Fabián Téllez dona instruccions a les jugadores.

Fabián Téllez dona instruccions a les jugadores.AGUSTÍ PEÑA

El Cadí la Seu es va estrenar aquesta pretemporada al Palau d’Esports amb una victòria per 85-81 davant del Tolosa, en un partit que va necessitar la pròrroga per decidir el guanyador, ja que el temps reglamentari va finalitzar amb empat, 70-70. L’equip que aquesta temporada entrena Fabián Téllez havia disputat fins ara els seus amistós lluny de la Seu, l’últim a Mollerussa davant del València i ahir, per primera vegada davant de la seua afició, va poder dedicar-los la victòria. L’equip tornarà a jugar a la Seu aquest dissabte, contra el Lima Horta (19.30).

El Cadí va començar amb problemes davant d’un equip francès molt dur, que es va adjudicar el primer quart per un ajustat 16-18. La tònica es va mantenir en el segon, en el qual les franceses van tornar a anar davant, guanyant-lo per 20-23, amb la qual cosa l’equip urgellenc es va retirar a vestidors amb cinc punts de desavantatge, 36-41. A la segona part, el Cadí la Seu va saber igualar el nivell de duresa del contrincant i a poc a poc va anar equilibrant el marcador, no sense esforç.

El tercer quart va ser seu per 19-15 i el quart per 15-14, cosa que deixava l’electrònic en un 70-70. A la pròrroga, el Cadí va continuar la progressió fins a segellar la victòria amb el 85-81 definitiu. Després del partit, Téllez va dir que “hem tingut davant un equip molt dur que encara que a la Lliga francesa ha perdut la categoria, podria estar perfectament a la meitat de la taula a la nostra Lliga Femenina”.

“És un equip molt competitiu i agressiu”, va afegir. “Ens ha costat al principi perquè no podíem contrarestar aquesta agressivitat, però a la segona part hem estat més intenses. A la pròrroga hem estat molt bé i també cal tenir en compte que teníem un parell de baixes i només teníem vuit jugadores. En definitiva, ha estat un bon test”, va valorar.