Futbol

Derrota per la mínima del Mollerussa davant la Grama (1-0)

Un gol als 19 segons de joc deixa el Mollerussa sense puntuar en un partit on els del Pla d'Urgell han perdonat l'empat en diverses ocasions

La lluita per la pilota de Joan Domigo amb un rival

La lluita per la pilota de Joan Domigo amb un rivalALBA RIVERA

Un gol matiner a la primera jugada del partit, després d'una vaselina de Kilian a Enric, ha posat al Mollerussa a remolc des de l'inici. Tot i això, els de Jordi Cortés han reaccionat molt bé al cop inicial amb arribades a la porteria rival, la primera d'Adri Fernández en un xut creuat i, posteriorment, un remat de Nico Magno dins l'àrea petita que ha marxat per damunt del travesser.

Adri ha estat a punt de marcar l'empat en un xut de falta que ha estavellat al pal, però a partir d'aquell instant la Grama ha canviat el signe del partit i ha dominat els últims minuts de la primera meitat on dos travessers han salvat al Mollerussa del segon gol local.

La dinàmica ha començat igual a la segona part amb una Grama dominadora i controlant el joc amb el marcador a favor. Nico salvava al minut 50 una pilota sobre la línia de gol i el Mollerussa encara era viu dins del partit. Després de dos dobles canvis de Jordi Cortés, l'equip ha reaccionat i Adri de nou ha tingut una volea dins l'àrea que ha sortit desviada. Als minuts finals, els del Pla d'Urgell han buscat l'empat a la desesperada, però sense fortuna davant la porteria rival i així s'ha arribat a l'1-0 final.