El Mollerussa torna a guanyar a casa (1-0)

Jofre Graells ha marcat l'únic gol del del duel amb el San Cristóbal, que manté als del Pla d’Urgell amb sis punts de sis possibles com a locals

Una acció del partit del Mollerussa aquest diumenge.Alba Rivera

josep riba

El Mollerussa ha guanyat aquest migdia a casa contra el San Cristóbal per la mínima (1-0). És la segona victòria dels de la capital del Pla d'Urgell, després de guanyar també a casa fa dues setmanes davant de la Pobla de Mafumet, amb el mateix resultat.

El partit ha tingut poques ocasions, però les més clares han sigut pels locals. El Mollerussa ha avisat al principi del partit, quan al minut 7 Genís Soldevila ha servit a l'àrea i a Adri Fernandez se li ha escapat per poc el remat. El gol dels lleidatans ha arribat just abans d'arribar al descans. Nil Sauret ha pentinat una centrada i Jofre Graells, des del perfil esquerre, ha encarat dins l'àrea i ha picat la pilota, que ha acabat al fons de la xarxa.

Ja a la segona meitat, el partit ha agafat més intensitat. Hi ha hagut molta tensió per part d'ambdós equips, que ha provocat que l'àrbitre treiés diferents targetes grogues. En una d'aquestes, un jugador del San Cristóbal, Ricky, ha rebut la segona groga i ha sortit expulsat del partit. A partir d'aquí, els jugadors del Mollerussa han pogut jugar més tranquils i s'han emportat els tres punts per segona vegada aquesta temporada en tres jornades.

El Mollerussa tornarà a jugar diumenge vinent (17.30) fora de casa, aquest cop contra el Badalona, que de moment només ha pogut sumar un punt dels nou possibles.