HOQUEI OK LLIGA

Presentació de luxe del Llista

El Finques Prats Lleida supera un rival d'entitat com el Monza als penals per emportar-se el Trofeu Ciutat de Lleida

L'equip d'Edu Amat va remuntar un 2-5 en contra per igualar a sis

Imatge de grup de la plantilla completa del Finques Prats Lleida Llista, al costat del cos tècnic, que ahir es presentava davant de l’afició. - SANTI IGLESIAS

REDACCIÓN

El Finques Prats Lleida Llista es va proclamar vencedor del Trofeu Ciutat de Lleida, que va servir per fer la presentació oficial de l’equip davant de l’afició de l’Onze de Setembre de la capital, després de superar un rival d’entitat europea com el Monza en la tanda de penals després de l’empat (6-6) en el temps reglamentari.

El conjunt d’Edu Amat, que s’estrena com a tècnic després de la retirada de les banquetes d’Albert Folguera, no va arrancar bé el xoc, ja que es va veure amb un 0-2 en contra en el minut 5, encara que Sergi Folguera va retallar distàncies al cap de pocs segons per establir l’1-2. Tanmateix, al minut 9, el Monza va anotar l’1-3 de penal, que aviat va ser contrarestat pel llistat Nico Ojeda, que va anotar el 2-3. El marcador es va moure molt més abans del descans, amb dos gols més de l’equip italià per arribar al 2-5, i un de posterior del Llista, obra de Nuno Paiva, que va permetre arribar al descans amb el 3-5 al lluminós.A la segona meitat, el conjunt lleidatà va ser més sòlid en defensa. Tanmateix, malgrat el gol matiner de Xavi Aragonès (4-5), va tornar a veure’s amb dos gols de desavantatge amb el 4-6 del Monza, que van ser igualats en el tram final amb uns altres dos gols de Nico Ojeda, de falta directa, i Nuno Paiva, per enviar el xoc als penals, on el Llista va sortir victoriós.

Després del duel, el tècnic lleidatà, Edu Amat, va criticar la primera meitat dels seus. “És lluny del que volem jugar, però ens servirà per aprendre”, va declarar l’entrenador, que veu l’equip “a punt per competir” en el debut de lliga davant de l’Alcoi de diumenge vinent.