AEM

Les lleidatanes han anat de menys a més durant el partit i tot i acabar la primera part amb 0-1 en contra, ha remuntat el duel amb gols de Núria Ferrer i Noe Fernández

L’AEM aixeca el partit contra l’Europa i suma el seu primer triomf com a local (2-1)Pau Pascual

L’AEM segueix invicte aquesta temporada després d’aconseguir un sofert triomf davant l’Europa, que s’ha avançat al marcador, però que ha vist com els gols de Núria Ferrer i Noe Fernández capgiraven la truita per donar-li a l’AEM la primera victòria a casa. Amb els tres punts, l’AEM en suma 10 de 12 possibles i segueix tercer.

El conjunt de Rubén López ha patit en els primers compassos i ha vist com l’Europa tenia dues ocasions per avançar-se en un inici trepidant. El partit s’ha calmat i quan semblava que la primera part moria i amb el conjunt lleidatà millor posicionat, Clara ha avançat a les escapulades en l’afegit del primet temps (0-1).

L’AEM ha sabut reaccionar al cop després del descans i, al 53, Núria Ferrer ha posat la igualada a la sortida d’un córner amb una rematada que no ha sabut refusar bé la defensa visitant.

Les lleidatanes han seguit vivint en camp rival, pressionant la arriscada sortida de pilota barcelonina. En una d’aquestes accions, Noe Fernández ha recuperat la pilota, ha aprofitat la mala col·locació de la portera rival i ha enviat una fuetada al fons de la xarxa per anotar el 2-1 definitiu.

El proper compromís de l’AEM serà aquest dimecres (17.00) conta l’Osasuna, en la segona ronda de la Copa de la Reina.