AUTOMOBILISME AUTOCRÒS

Primeres batalles a l'europeu de Mollerussa

La prova lleidatana, que tanca el certamen europeu, reuneix més de 80 pilots.

La prova lleidatana, que tanca el certamen europeu, reuneix més de 80 pilots. - CARLOS CASIMIRO

La primera jornada de competició de la tercera edició de l’Europeu d’autocròs de Mollerussa, última cita del certamen, va viure ahir les primeres batalles al Circuit Parc de la Serra. Després de les classificatòries, les pole positions van ser per a Robert Theuil (SuperBuggy), Steven Laubach (Buggy1600), Nathan Ottink (JuniorBuggy), Vincent Priat (CrossCar) i Diego García (CrossCar Academy). Ja de ple en les curses, Diego García i Diego Martínez es van repartir les victòries en CrossCar Academy Trophy, mentre que David Méat va guanyar la primera mànega de CrossCar i Iván Piña la segona després d’una dura pugna amb la lleidatana Ares Lahoz. En JuniorBuggy, Tijs Kovac va traspassar en primer lloc la línia de meta, i Jakub Novotny i Kevin Peters van ser els vencedors en Buggy1600. En SuperBuggy, Robert Theuil i Vojtech Vaculik van sortir victoriosos.