Empat agredolç de l'AEM al Recasens (1-1)

L'equip lleidatà ha deixat escapar a l'últim minut una victòria que l'hagués col·locat colíder

Una acció del partit.Pau Pascual

jordi argilés

L'AEM ha empatat aquest migdia contra el Cacereño (1-1), i deixen escapar així el coliderat que tenien a la butxaca fins al gol de l'empat de les extremenyes a l'afegit. Les lleidatanes, que continuen invictes, acaben la jornada amb un gust agredolç, ja que tot i el bon començament de temporada i estar en posicions de play-offs, veuen com els quatre punts que els hi han faltat sumar els han perdut en temps afegit, tant avui com contra l'Espanyol, que ara és el nou líder després de guanyar al Deportivo (1-0).

El partit ha començat igualat, amb els dos equips tenint ocasions amb cert perill. Tot i això, l'AEM ha sigut el que ha generat més perill. Al minut 10, Raquel Quintana ha enviat una pilota a dins l'àrea que s'ha passejat per dins la petita. I si no era l'AEM qui generava l'ocasió, era el mateix Cacereño, com quan Bollero ha enviat una pilota a la seva portera, Tatiana, que per poc no entra a portería. La més clara de la primera meitat ha arribat al 41 amb un avís d'Aithiara que Tatiana ha hagut de desviar.

A la segona part ha arribat el gol de l'AEM a través de la connexió canària. Aithiara ha centrat al segon pal i Evelyn, que havia entrat per Alba Quintana, ha rematat creuat per avançar a les lleidatanes quan s'arribava al minut 60 del partit (1-0). Uns minuts més tard, Evelyn ho tornava a intentar amb una vaselina, que ha sortit pel costat del primer pal. Just a l'última ocasió del partit, al 95 de l'afegit, el Cacereño ha empatat el partit en una pilota penjada a l'àrea (1-1). Els aficionats i jugadores de l'AEM han reclamat una falta en atac, però l'àrbitra no l'ha concedit. No hi ha hagut temps per remuntar, i el partit ha acabat amb un decebedor empat per l'AEM, després que les lleidatanes es veiessin acabant la jornada com a colíders de la categoria.

L'AEM tornarà a tenir un partit de gran importància dissabte vinent (12.00h) davant el Deportivo, segones classificades d'aquesta Primera Federació, a un punt de l'AEM, que encara són terceres.