FUTBOL LLIGA ELIT

Nova derrota a casa

L'Atlètic lleida cau davant del Palamós, que va resoldre el partit en els primers minuts del segon temps

Pauner i Antequera van avançar els visitants i Jordi Coca va retallar diferències

Konu intenta controlar una pilota aèria, per la qual també lluita un jugador del Palamós. - POL PUERTAS

REDACCIÓN

L’Atlètic Lleida va caure ahir per 1-2 davant del Palamós en un partit que es va decidir per l’efectivitat del rival i suposa la segona derrota dels lleidatans a la lliga, la segona a casa. Els primers instants del primer temps van estar marcats per la igualtat entre els dos conjunts, que no aconseguien filar jugades de perill ni controlar la pilota al centre del camp.

El Palamós va doblegar l’Atlètic Lleida amb dos jugades individuals a l’inici de la segona part

Tot i així, el Palamós va tenir alguna tímida ocasió que no va acabar de concretar-se en perill real i, en els últims minuts del primer temps, l’Atlètic Lleida va començar a dominar la possessió, podent realitzar algunes jugades prometedores que van acabar sense cap perill per a la porteria de l’equip visitant.

A la segona part, el guió del matx va canviar del tot, ja que, en el minut 47, Alex Pauner va deixar tota la defensa de l’Atlètic Lleida enrere amb un gran control a la banda dreta i va definir sol davant del porter local, Pau Torres, per obrir el marcador. A més, tan sols tres minuts després del primer gol, el lateral de l’equip visitant, Marc Lloret, se’n va anar de tres defensors de l’equip local amb un gran dríbling i va posar una centrada magnífica perquè el màxim golejador del seu equip, Adrián Antequera, anotés el 0-2, deixant l’equip local molt tocat en els primers instants del segon temps.

En el minut 50, Bartolo va moure la banqueta i va donar entrada, entre altres jugadors, a Jordi Coca, que va revolucionar el joc a favor de l’Atlètic Lleida i va començar a generar moltes ocasions que van ser malgastades pels seus companys. Va ser el mateix Jordi Coca qui, després d’una gran jugada per banda de Youssef en el minut 73, va transformar l’1-2 definitiu amb un tret que va entrar per tot l’escaire. Amb la retallada de diferències, l’Atlètic Lleida es va convertir en el clar dominador del partit i va tenir ocasions per igualar el marcador. Tot i així, els lleidatans no van poder doblegar la defensa rival i van acabar perdent el segon matx de la temporada.

Bartolo: “Si cometem errors a les dos àrees és molt difícil guanyar”

El tècnic de l’Atlètic Lleida, Xavier Bartolo, va equiparar la derrota davant del Palamós d’ahir amb la del Viladecans i va valorar que “en els dos partits cometem errors greus i en una lliga tan competitiva com aquesta els errors et passen factura”. També va lamentar que “en els dos partits perduts no hem tingut un bon acompliment ofensiu, però si a la teua pròpia àrea no ets fort i regales gols és molt difícil guanyar”. Bartolo també va parlar del pròxim compromís del seu equip davant del Sabadell B, defensant que “és un conjunt que dins de la igualtat de la lliga està una mica per sobre de la resta, però intentarem aixecar-nos de la derrota i competir-los bé”.