HANDBOL DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEMENINA

El Lleida Handbol cau amb polèmica arbitral

Txema del Rosal intenta calmar Cati Casasola, que recrimina a un dels àrbitres l’acció polèmica. - SANTI IGLESIAS

A falta de deu segons per al final, el Lleida Handbol perdia d’un sol gol davant del segon classificat de la competició, l’Anaitasuna de Pamplona. Henar Martínez, amb la bola a les mans, va penetrar la defensa rival i va anotar el teòric gol de l’empat. Però l’àrbitre va considerar que va trepitjar l’àrea i va assenyalar una falta directa en comptes del penal que tot el pavelló va reclamar. El partit, que van dominar les lleidatanes a la primera meitat (14-11) gràcies a un sistema defensiu 4-2, es va torçar a la segona part, amb un parcial de 2-8 en contra en els primers minuts fins que es va arribar a l’ajustat final. El tècnic lleidatà, Iban Raigal, va declarar que “fins i tot l’entrenador rival m’ha reconegut que s’hauria d’haver xiulat penal”.