FUTBOL LLIGA ELIT

Derrota immerescuda d'un bon Atlètic Lleida

Un gol en fora de joc i un penal no assenyalat impedeixen que puntuï a Valls

Un jugador de l’Atlètic Lleida prova de prendre el control de la pilota a un rival. - ELTRAVESSER.CAT

L’Atlètic Lleida va caure derrotat (1-0) davant d’un dur Valls en un bon partit dels de Xavier Bartolo.

La primera part va ser de molt poca qualitat, amb ambdós equips temptejant-se, sense gairebé ocasions per a cap dels dos conjunts i en el qual les defenses es van imposar als atacs. La presència d’un vent molest i les condicions del terreny de joc tampoc no van ajudar que es veiés un bon futbol. El Valls no va crear cap ocasió ressenyable i els lleidatans només es van atansar amb una mica de perill a la porteria local en el minut 39 en una rematada de Samba que va sortir alta, i posteriorment en una jugada per banda de Bipeba que tampoc no va poder concretar-se.La segona part es va iniciar amb uns minuts de desconcert general, però aviat l’Atlètic Lleida va començar a arribar amb intenció a l’àrea de Ruiz. Així, en el minut 50, una rematada de cap de Chiné va sortir alta. En el 55 el Valls va marcar l’1-0 en un clar fora de joc que l’àrbitre va donar per vàlid. A partir d’allà els locals van retardar les seues línies i es van dedicar a defensar la seua renda amb un futbol tosc i amb moltes faltes i interrupcions del joc. Els de Xavi Bartolo no es van desanimar pel desavantatge en el marcador i van continuar creant perill. En el minut 15, un tir de Chiné va sortir per poc. Al 23, una bona jugada per banda de l’Atlètic va ser culminada per Samba que va rematar alt. Al 26 va ser Youssef qui va tenir l’ocasió per marcar però tampoc va tenir èxit en la rematada. El mateix Youssef va tornar a tenir una altra ocasió en un gran cop de cap al minut 35, que el porter del Valls, Ruiz, va aconseguir desbaratar. Només un minut després, al 36, Chiné va empalmar una gran rematada de dalt a baix que va sortir molt a prop del pal. Per a súmmum de mals, l’àrbitre del partit va obviar un clar penal a favor de l’Atlètic Lleida.Després d’aquest resultat i transcorregudes les primeres 8 jornades del campionat, l’Atlètic Lleida se situa a la cinquena plaça de la classificació de la Lliga Elit, amb 13 punts, a un punt del Lloret, que el precedeix a la taula i a tres del seu rival d’ahir, el Valls, i del Sabadell, empatats a 16 punts i a 4 de l’Europa, que és el líder del grup. Al darrere hi té el Can Vidalet, amb 12, i el Santboià, amb 11.La setmana que ve l’Atlètic Lleida rebrà al Ramon Farrús la Guineueta, que ahir va derrotar el Can Vidalet (3-2)

Bartolo: “Hem competit bé, no mereixíem perdre”

Al finalitzar el partit, Xavier Bartolo, entrenador de l’Atlètic Segre, va destacar que: “Ha estat un bon partit, molt disputat entre dos equips molt forts. La primera part ha estat condicionada pel vent i sense gairebé ocasions per a ningú.”Sobre el desenvolupament del joc en la segona part, Bartolo va explicar que “ells s’han posat al davant en el marcador en una jugada de falta de contundència per la nostra part i en la qual a més crec que hi ha hagut un fora de joc”. Quan li van preguntar sobre la reacció del seu equip després del gol del Valls, va dir: “Hem pres la iniciativa i hem tingut alguna bona ocasió per empatar el duel, fins i tot un clar penal que l’àrbitre no ha volgut assenyalar. Malgrat això, l’equip no ha abaixat els braços i ha pressionat fins al final però no hem aconseguit empatar.” Finalment, el tècnic lleidatà va afegir: “El cert és que hem competit molt bé, potser és un dels partits d’aquesta temporada en els quals hem competit millor, però ens ha faltat que el resultat acompanyés. No crec que hàgim estat mereixedors de la derrota, però en partits igualats aquestes coses succeeixen. De tota manera no me’n vaig descontent perquè l’equip ha estat bé.”