L'Almacelles domina i guanya el Puigvertenc

Un futbolista de l’Almacelles forceja amb un rival per intentar emportar-se la pilota. - PEPE MARTÍNEZ

L’Almacelles va sumar una important victòria davant del Puigvertenc per atansar-se a les primeres places (3-1). Els locals van ser superiors al rival, que va tenir alguna ocasió aïllada a la segona part.

El gol inicial de l’Almacelles, que va fer Argelich, el va igualar el Puigvertenc de penal cinc minuts abans d’arribar al descans. En la represa, els locals van aconseguir el domini de la pilota i van anar a buscar la victòria. Així va ser com ràpidament van situar el 3-1 en el marcador amb dos gols més d’Argelich, que va firmar un hat-trick. La victòria de l’Almacelles li permet situar-se a dos punts del segon, que és precisament el Puigvertenc.