TENIS CATALUNYA OPEN-ARA LLEIDA

Adrià Franco, a semifinals

El lleidatà jugarà avui per un lloc a la final al guanyar 1-6, 6-3 i 6-1 Jaume Casas

Víctor Palomar i Maria Pardo i Cèlia Torrelles, finalistes en dobles

Adrià Franco, jugador del CT Lleida, que ahir es va classificar per a les semifinals del torneig.

Adrià Franco, del CT Lleida, s’ha quedat com l’únic representant lleidatà en els quadres individuals del Catalonia Open-Ara Lleida, torneig internacional puntuable per al Tennis Europe Junior Tour, de categoria sub-16, que es disputa a les instal·lacions del Club Tennis Urgell. Franco es va classificar per a les semifinals de la competició al superar ahir dijous Jaume Casas per 1-6, 6-3 i 6-1 i avui es jugarà una plaça a la final contra el romanès Vlad Secara.

En canvi, Víctor Palomar i Maria Pardo, tots dos del CT Lleida, van caure eliminats. Palomar va ser derrotat per Yago Castellanos per 4-6, 6-2 i 6-1. Castellanos jugarà l’altra semifinal davant del cap de sèrie número 1 de la competició, Fernando Fontán. Al quadre femení Maria Pardo va quedar expulsada a quarts al caure davant d’Alba Sallés per 6-4 i 7-7 (12-10 en el tie break).També hi haurà presència lleidatana avui a les finals de dobles. En la competició masculina Víctor Palomar, fent parella amb Yago Castellanos, el seu botxí en el torneig individual, va aconseguir l’accés a la final al derrotar José Ignacio Cuevas i el romanès Vlad Secara per 6-4 i 7-5. Es mesuraran a la final amb els germans Enrique i Maxi Carrascosa. En l’altre partit de semifinals d’ahir va quedar eliminat Jordi González, que va fer parella amb Casas.A la final femenina hi haurà les lleidatanes Maria Pardo i Cèlia Torrelles (CT Lleida), que van vèncer 6-3 i 7-5 Anna Noguero (CN Lleida) i la romanesa Stefana Secara. S’enfrontaran a Sofía Albiac i María Palacios.