BÀSQUET

L'ICG Força Lleida no aconsegueix remuntar a Valladolid

El conjunt dirigit per Gerard Encuentra es deixa anar al segon quart i no pot seguir el ritme anotador del primer quart

Signa un final de partit intens però amb desencert

El Força Lleida ha perdut a Valladolid.

colau obrador

L'equip lleidatà ha arrancat el partit amb anotació constant i molts bons percentatges. El Valladolid ha sabut aguantar embestida del conjunt bordeus i tornar-li els punts rebuts. Passats 4 minuts s'ha arribat a l'empat a 14, que ha aguantat al marcador 2 minuts. El final de quart ha estat del Força Lleida, que ha fet 10 punts en poc més de tres minuts, mentre que el Valladolid s'ha quedat a un de la vintena.

El segon quart ha començat tot el contrari del primer. L'equip local ha portat la iniciativa de l'anotació, però la igualtat ha durat encara menys. Uns molt tímids 13 punts, sobretot a mans de l'MVP del partit passat, Cameron Krutwig, s'han quedat molt curts contra els 27 anotats per l'equip de Pucela.

La segona meitat ha començat amb un ritme anotador molt més baix que els altres quarts. El 46 a 37 amb el que ha durat poc, però amb distàncies cada cop més curtes entre els dos equips. S'ha arribat a l'equador del quart amb 57 a 51, resultat estancat durant uns minuts fins que el Força Lleida ha aconseguit el 57 a 55, amb un parcial de 13 a 0 pels de Gerard Encuentra. Al final del quart els castellans han augmentat un altre cop distàncies i s'ha arribat a l'últim quart amb un marcador de 61 a 55.

L'últim quart ha estat una còpia del tercer, tot i que el conjunt visitant ha patit les conseqüències d'un baix percentatge d'encert en el tir. La distància ha anat variant entre sis i dos punts, amb el Força Lleida sempre a remolc. Fins que no faltaven dos minuts per acabar el partit no ha entrat el que ha estat el millor jugador dels lleidatans, Krutwig, que ha vist el final del partit des de dins el camp, en uns minuts d'infart. Al final, però, el Lleida no ha estat capaç de consumar la remuntada, i el partit ha acabat 80 a 74.

L'ICG Força Lleida torna a perdre i acaba la jornada 10è, fora dels play-offs. La sensació és de ràbia i que si no fos per petits errors s'hauria pogut guanyar.

La setmana que ve, l'ICG Força Lleida torna a casa per jugar divendres a les 9 de la nit un dels partits esperats de la temporada, contra el Betis, acabat de descendir de l'ACB.