El Cervera rescata un punt davant d'un bon Soses

Un jugador del Soses protegeix l’esfèric davant de la pressió d’un rival.

Un jugador del Soses protegeix l’esfèric davant de la pressió d’un rival. - XAVIER SANTESMASSES

El Cervera va empatar davant d’un gran Soses en un partit igualat, en el qual ambdós conjunts van lluitar fins al final per aconseguir els tres punts.

En la primera part, el Soses va començar collant el seu rival i va aconseguir avançar-se gràcies al gol d’Abad (0-1, 25).Després del descans, el Cervera va aconseguir reaccionar i va empatar el partit amb el gol de Garriga (1-1, 60).Amb l’empat al marcador, els dos equips van provar d’avançar-se però sense fortuna, per la qual cosa el Cervera es queda a la novena plaça amb 15 punts i encadena quatre partits sense perdre, mentre que el Soses és catorzè amb 12 punts.