FUTBOL SALA LLIGA DE CAMPIONS

El Barça supera el Riga i tornarà a jugar la Final Four de la Champions

Catela, autor de l’1-2, controla la pilota davant de dos rivals.

Catela, autor de l’1-2, controla la pilota davant de dos rivals. - FC BARCELONA

El Barça es va sobreposar a les baixes i tornarà, després d’un any d’absència, a la Final a Quatre de la Lliga de Campions de futbol sala després de derrotar ahir el Riga (2-3) en l’última jornada de la Ronda Elit. El conjunt blaugrana, després de l’empat que va cedir en la jornada inaugural, estava obligat a guanyar per classificar-se i va començar el duel de forma prometedora, ja que als sis minuts Adolfo va estrenar el marcador després d’embocar el rebuig del porter Labuts (0-1). El Barça va buscar el segon gol amb insistència, però va topar amb les parades de Labuts i l’ofici d’un Riga que va empatar quatre minuts després amb una mica de fortuna, ja que André Coelho va desviar el tret de Vargas per despistar Dídac. A la represa, Catela i Touré van situar l’1-3 que va donar tranquil·litat, tot i que el Barça va patir fins al final per tancar la classificació.