FUTBOL LLIGA ELIT I PRIMERA CATALANA

Domini sense premi

Els de Xavier Bartolo van perdre, tot i portar la iniciativa durant el partit

Les decisions arbitrals i l'efectivitat del rival van sentenciar els lleidatans

L’Atlètic Lleida va perdre ahir 3-1 contra el Lloret en un partit marcat per la superioritat dels lleidatans i les polèmiques arbitrals.

En el primer temps, l’Atlètic Lleida es va mostrar superior al rival. Tanmateix, el Lloret, en la primera ocasió, va aconseguir avançar-se (1-0) amb un tret llunyà de Chamizo.En la segona part, els locals van fer un pas endavant, però els de Bartolo van poder anotar l’1-1 amb un cop de cap de Youssef. Quatre minuts després, Massegú va tornar a avançar el Lloret (2-1) i en els instants finals, l’àrbitre va assenyalar un polèmic penal de Pau Torres sobre el davanter del Lloret, que va acabar amb l’expulsió del porter i el gol de Chamizo (3-1), que va sentenciar el duel.Després del matx, el tècnic de l’Atlètic Lleida, Xavier Bartolo, va titllar de “còmic” el penal assenyalat al seu porter i va afegir que “les sensacions de l’equip han estat bones, però amb actuacions arbitrals com aquestes és molt difícil guanyar”.