Guanyen confiança

El Lleida Handbol es va endur un matx que se li va complicar en la segona meitat amb diverses exclusions

Quart triomf de la temporada de les lleidatanes

Les jugadores del Lleida Handbol celebren la victòria després del partit.

Les jugadores del Lleida Handbol celebren la victòria després del partit. - SANTI IGLESIAS

El Lleida Handbol va derrotar ahir el Kukullaga Etxebarri 28-23 després de superar una complicada segona meitat i vuit exclusions. Les lleidatanes van aconseguir la seua quarta victòria aquesta temporada i pugen així de posició a la taula (d’onzenes a novenes) i la seua moral de cara al següent partit dimecres (12.30) en la visita al San Adrián, segon a la taula.El partit va començar amb un bon ritme de les lleidatanes, que aviat van marcar diferències amb els rivals (6-1). Les biscaïnes van aconseguir anotar per atansar-se en el marcador, però sense arribar a posar en un compromís el Lleida Handbol en tota una primera meitat que va acabar 14-10. En la segona meitat les forces es van igualar. Les visitants van pressionar unes lleidatanes que van començar malament, cedint massa gols, fins al punt que les basques van aconseguir empatar el matx (17-17). Just en aquell moment, en l’equador de la segona part, els àrbitres van excloure en tres ocasions consecutives durant dos minuts jugadores lleidatanes, que les va fer jugar en inferioritat durant sis llargs minuts. Després de la penalització, les del Segrià, amb encert davant de porta, van sentenciar un partit que se’ls va complicar per moments (28-23). El tècnic del Lleida Handbol, Iban Raigal, va destacar “els primers 10 minuts, que van ser genials, de llibre” i que “hem tirat de geni per superar aquestes exclusions, ja que cada vegada que teníem l’oportunitat de tenir avantatge, ens xiulaven una exclusió”.