BÀSQUET

Victòria contundent de l'ICG Força Lleida davant un rival directe (90-55)

Una gran primera meitat dels jugadors de Gerard Encuentra ha deixat, pràcticament, el partit sentenciat al descans

Bons minuts de l'equip, en especial, d'Osvaldas, Krutwig i Brito

Una imatge del partit.Javi Enjuanes

El Força Lleida ha començat molt endollat des de l’inici amb Osvaldas liderant l’atac i unes grans defenses que deixaven l’Ourense endarrere al marcador. Després d’un 23-10 al primer quart l’equip no ha deixat de prémer l’accelerador i al segon quart han començat a ploure triples al Barris Nord gràcies a l’encert de Brito, Hasbrouck i Osvaldas. Finalment un 44-26 deixava el partit molt encarrilat al descans.

Els d’Encuentra han acabat de sentenciar el partit al tercer amb un gran inici de nou que ha deixat sense reacció als gallecs. Un Kuath i Krutwig insuperables a la pintura, s’han unit a la bona harmonia en atac de tot l’equip. Amb un parcial de 27-16 al tercer el Barris Nord ja celebrava una nova victòria del lleidatans, que en sumen tres consecutives gràcies al 90-55 final davant l’Ourense.