BÀSQUET EUROLLIGA

El Barcelona malgasta una bona primera part i cau derrotat a Bolonya

Kalinic, en una acció del partit d’ahir.

Kalinic, en una acció del partit d’ahir. - @FCBBASKET

El Barça va cedir ahir davant de la Virtus Bolonya (80-75) en la jornada 12 de l’Eurolliga, malgrat una sòlida i efectiva primera part. Inicialment, els de Roger Grimau van fer fàcil per moments una sortida complicada, assecant els punts forts de la Virtus, un equip que amb prou feines va poder córrer ni va tenir joc per dins en 20 minuts. Willy Hernangómez se’n va anar amb 11 punts al descans. El Barça li va entrar gairebé tot en els primers dos quarts, buscant l’alt percentatge de Jan Vesley o els triples de Laprovittola o Abrines. El 33-45 al descans reflectia aquesta superioritat. Després del descans, els de Grimau van permetre despertar-se als italians, encapçalats per un Shengelia que es va rescabalar en el tercer quart amb nou punts (56-61). La Virtus es va endollar, amb més jugadors disposats per a la batalla com Mascolo, Belinelli, Mickey o un Lundberg que va donar l’estocada final al partit, que va caure del costat local per 80-75.