VOLEIBOL SUPERLLIGA 2

El Rodi Balàfia perd contra el Barça, un rival directe per la salvació

Els lleidatans van caure en el cinquè parcial

Arnau Raventós executa una rematada durant el partit d’ahir davant del quadre blaugrana. - GERARD HOYAS

El Rodi Balàfia Vòlei va perdre ahir davant del Barça, en un partit extremament igualat de principi a fi. Els lleidatans van jugar un dels seus millors partits aquesta temporada, però només van treure un punt perquè el matx es va decidir en el cinquè set.

Al Pavelló Juanjo Garra es van reunir unes 400 persones, que van acudir per animar en un enfrontament crucial dels lleidatans que, després de les baixes de significatives de Coco Petit i Ramon, tenen per objectiu mantenir la categoria. Els locals s’enfrontaven a un Barça molt inexpert i que es trobava en vuitena posició, a només dos dels de Sergi Mirada.El duel va començar amb un bon inici del Balàfia, que es va mantenir amb un cert avantatge durant tot el set. Al final es va emportar el parcial amb un gran joc ofensiu de tot l’equip, que va llançar potents rematades i, sobretot, va realitzar grans bloquejos (25-22). El segon i tercer parcials van tenir el mateix guió. Ambdós equips molt igualats, però a l’arribar al 17-17 el Barça s’avançava per emportar-se ambdós sets (20-25 i 17-25). El mateix guió es va repetir a la quarta mànega, però aquesta vegada va caure a favor dels lleidatans, que també van desempatar amb un 17-17 al marcador (25-19). Després de l’empat, es va jugar el cinquè set, que es va endur el Barça per la mínima (13-15). L’entrenador del Rodi Balàfia, Sergi Mirada, va assenyalar que “se’ns ha escapat el partit per petits detalls” i va reconèixer que “hem acusat els errors no forçats”. Tot i així, es va mostrar content perquè “el sentiment de grup és més gran”.