Una acció del partitAlba Rivera

Colau obrador

El conjunt dirigit per Jordi Cortés empata lluny de casa, gràcies a un gran partit de Lamin que ha fet un gol i ha provocat un penal. Uns últims minuts amb un gol en contra i una expulsió han empitjorat un partit molt sòlid del conjunt mollerussenc.

El Mollerussa ha començat el partit amb un ritme baix, tant per part dels locals com pels de Cortés. Als primers minuts hem pogut veure les primeres accions d'atac del Vilafranca amb un gran encert del porter Adrian Buetas. No ha estat fins al minut 22 on hem pogut veure la primera ocasió clara del partit on Moró Sidibe ha rematat dins l'àrea, però ha sortit per poc. L'acció s'ha accelerat als últims 15 minuts, on en un xut llarg del Vilafranca ha provocat un servei de córner, i gràcies a una centrada baixa que ningú ha pogut refusar, el dorsal número 21 dels locals, Jordi Aumatell, ha rematat a plaer per marcar el primer del partit al minut 35. Sense temps a recol·locar-se, una passada llarga de Putxi des del mig camp ha deixat a la defensa descol·locada i Lamin ha controlat i xutat en dos tocs per posar l'empat al marcador. Els primers 45 minuts han acabat amb molta intensitat. Penal provocat un altre cop per Lamin, i que Genís Soldevila ha ajustat al pal per donar la victòria al descans amb l'1 a 2.

La segona meitat ha estat marcada per un ritme molt baix i amb molt poques accions d'atac pels dos equips. No hi ha hagut cap ocasió clara, i el Mollerussa ha dominat el partit amb la pilota controlada. Al minut 75 Jordi Cortés ja havia esgotat tots els canvis, amb intenció d'aguantar els últims minuts. El ritme ha augmentat de sobte als últims 10 minuts, quan el conjunt local s'ha vist fora del partit. Al 83, gràcies a un servei de cantonada que ha caigut als peus del capità Èric Ruiz que l'ha enganxat de fora de l'àrea per empatar el partit. El que semblava seria un partit tranquil, ha acabat amb el Mollerussa amb un jugador menys, amb una doble groga seguida i expulsió a Moró Sidibe, que ha vist les dues targetes en la mateixa acció, una per falta i la segona per protesta. Els de Cortés han vist el cel obert en una acció a la contra de Jofre Graells, però que el porter local ha refusat amb els peus. Després dels 6 minuts d'afegit el resultat ha estat d'empat a 2.

El Mollerussa empata i aconsegueix marcar fora de casa per segon cap aquesta temporada, i arranca després de l'aturada nadalenca amb bones sensacions i un empat que l'apropa més a la sortida del descens, marcada ara per L'Escala que està empatada a punts amb els de Cortés. El pròxim partit serà a casa contra la Montañesa, rival complicat que es troba ara en zona de play-offs.