HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana només pot empatar

L'equip del Pla d'Urgell va evitar la derrota en l'últim minut a Cerdanyola, en un partit que va dominar però en què les faltes directes el van condemnar

Victòria Porta va firmar un pòquer de gols

Maria Porta i Gimena Gómez, davant de la portera del Cerdanyola, Júlia Vilarrasa.

El Vila-sana només va poder sumar un punt en la seua visita al Cerdanyola (4-4), el primer empat de la temporada. L’equip de Lluís Rodero va evitar la derrota amb un gol en l’últim minut de Victòria Porta, que va anotar els quatre del seu equip. El Vila-sana va dominar el partit i va generar ocasions per haver-se emportat un còmode triomf, però mai va poder obrir bretxa i es va veure condemnat per les accions directes, que va saber aprofitar l’equip local. Era una gran oportunitat per a les del Pla d’Urgell, ja que el primer i el segon classificats, el Palau de Plegamans i el Telecable, respectivament, es van enfrontar a Gijón, amb victòria del Palau (0-4). Després d’aquests resultats d’ahir, el Vila-sana és segon a la taula, empatat a punts amb les asturianes.

El Cerdanyola va marcar dos gols de falta directa i un tercer a l’aprofitar el rebuig en el llançament

El matx va començar molt bé per a les del Pla, que van sortir fortes i van anotar ràpidament el primer gol de Victòria Porta, que va combinar amb Gime Gómez per obrir el marcador (0-1). El partit era de clar domini del Vila-sana, mentre que les locals esperaven les oportunitats a la contra. Però Victòria va veure una targeta blava que va servir al Cerdanyola per empatar, a l’aprofitar Laura Valverde el rebuig en el llançament, que va parar en primera instància Anna Salvat (1-1).El Cerdanyola va aprofitar el desconcert visitant per posar el 2-1 amb un gol de Júlia Birbé i just abans d’arribar al descans, Victòria va tornar a marcar després d’una gran jugada individual per banda dreta (2-2).En la segona part, després d’una exclusió de Luchi Agudo, les locals van tornar a anotar de falta directa, aquest cop Solé (3-2). Victòria va fer el (3-3), però el Cerdanyola, una altra vegada de falta directa i amb Solé com a protagonista, va tornar a marcar (4-3). Quan semblava que el Vila-sana perdria, Victòria va aparèixer en l’últim minut per firmar el 4-4 i salvar un punt.Lluís Rodero, va dir que “no me’n vaig content perquè hem fet el que no havíem de fer. Sap greu perdre 2 punts perquè el resultat és demèrit nostre” encara que va celebrar el pòquer de gols de Victòria Porta.