Va caure a casa de l'Ibaizabal i tanca la primera volta amb balanç negatiu

Cristina Peña llança a cistella, en una imatge d’arxiu.

Cristina Peña llança a cistella, en una imatge d’arxiu. - JAVI ENJUANES

VÍCTOR PARACUELLOS

El Robles Força Lleida no va poder tancar la primera volta de la forma desitjada, ja que, en la seua visita a l’Ibaizabal, que fins ahir només portava tres triomfs, va perdre per 75-62. La derrota deixa l’equip lleidatà amb un balanç de victòries negatiu (6-7).

El conjunt de Rubén Petrus va començar el partit amb ganes de vèncer per redimir-se de la derrota soferta a l’anterior partit amb el Sevilla, i semblava que el conjunt basc era el rival apropiat. En el primer quart les lleidatanes van obtenir un avantatge de set punts, que a poc a poc es va anar esfumant. A final del primer parcial ja anaven al darrere en el marcador (18-17) i a la represa, les locals van ser molt superiors al Robles Lleida. Així, es va arribar al descans amb un còmode 39-31 per a les locals.A la sortida de vestidors, el Robles va donar mostres de la seua capacitat anotadora, i va arribar a capgirar el marcador per primera vegada des del primer quart (54-55) a falta de sis minuts. Tanmateix, el Robles va pagar l’esforç i van tornar els fantasmes del passat. L’equip de Petrus va tornar a donar mostra de la seua poca eficiència ofensiva, i això cada vegada va donar més ales a l’Ibaizabal, que, en una escomesa final, va aconseguir emportar-se el duel per 13 punts (75-62).Al final del partit, el tècnic lleidatà, Rubén Petrus, es va mostrar molt disgustat: “Perdre tantes pilotes ens fa perdre molts punts. Un partit més, fallant moltes cistelles sota cèrcol. S’ha de millorar la finalització.” També va criticar la dinàmica de l’equip, que només ha sumat un triomf en els últims sis encontres: “Hem de treballar molt per recuperar la identitat que teníem en les primeres jornades”, va concloure.