HANDBOL DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEMENINA

Triomf agònic i vital

El Lleida Handbol remunta en la segona part a l'Eibar, rival directe a la zona baixa

Henar Martínez, amb nou gols, va ser la millor jugadora del partit

Henar Martínez, autora de nou gols, es disposa a llançar la pilota.

Henar Martínez, autora de nou gols, es disposa a llançar la pilota. - SANTI IGLESIAS

El Lleida Handbol va vèncer, després d’un emocionant final, l’Eibar, que es presentava només una posició per sota de les lleidatanes i que havien guanyat el partit d’anada (22-16). Tanmateix, les basques no havien sumat cap punt com a visitants aquesta temporada, i això ho va aprofitar el Lleida, que, després d’una mala primera meitat, va remuntar amb un gran partit d’Henar Martínez, que va anotar 9 gols.

El partit va començar amb bon peu per al Lleida, que va adquirir cert avantatge abans del minut 2 (3-0). Tanmateix, un parell d’exclusions de dos minuts en contra i la falta d’encert en atac van ocasionar que les lleidatanes se n’anessin al descans tres gols per sota al marcador (7-10). Deu minuts després de la represa, les d’Iban Raigal van aconseguir igualar el marcador amb un gran joc al contraatac (12-12). A partir d’aquí, es van viure uns emocionants minuts que van acabar amb un gol de penal d’Henar, que va donar la victòria a les lleidatanes (22-21).L’entrenador del Lleida Handbol, Iban Raigal, va declarar que “la segona part ha estat a la nostra altura”. “Estic molt content. A l’equip, anímicament, li feia falta”, va concloure.