BÀSQUET

Venjança del Força Lleida a Burgos (72-79)

El conjunt dirigit per Gerard Encuentra arranca la segona volta amb victòria a casa de l'equip revelació de la temporada, el Tizona Burgos

El partit ha estat marcat per la bona defensa del conjunt lleidatà, que ha sabut anul·lar les armes ofensives dels burgalesos

L’ICG Força Lleida va sumar contra el Càceres el cinquè triomf seguit.

Imatge d'arxiu d'un partit del Força Lleida Segre

Colau Obrador

El partit del Força Lleida ha començat amb un parcial de 5 a 0 pels locals, amb un mal inici dels de bordeus. Poc abans d'arribar als dos minuts i mig hi ha hagut una aturada de joc de més de deu minuts, situació que ha aprofitat Gerard Encuentra per ajustar algunes coses. El primer quart s'ha reactivat amb un ritme molt més alt i molta anotació, amb una cistella final de tres punts de Tizona Burgos. Ha acabat 25 a 21.

El segon quart ha continuat amb el ritme igualment alt, però amb molt més desencert dels dos conjunts. Els burgalesos han fet 5 faltes aviat, posant-se en bonus, però els lleidatans no han sabut aprofitar la situació i no han pogut remuntar el partit. Ha acabat la primera part amb la mateixa diferència de punts, 39 a 35.

La segona meitat ha arrancat amb un nivell molt alt pels lleidatans, que ha deixat a Tizona Burgos amb molt poques opcions en atac i, en canvi, han trobat molta fluïdesa per trobar la cistella. A mitjan quart i gràcies a un Hasbrouck més encertat que a la primera part el Lleida ha empatat el partit, 51 a 51. El quart ha continuat amb el mateix guió que ha donat l'avantatge als d'Encuentra un cop acabat el quart 57 a 61.

L'últim quart ha estat ple d'emocions, on el Tizona ha arribat a empatar el partit, però un grandíssim Kur Kuath en defensa i en atac, ha liderat a l'equip per fer que no es despengessin al marcador. L'anotació ha estat molt més baixa, però en els instants finals hi ha hagut intercanvi de faltes i tirs lliures ha posat al Força Lleida per sobre dels de Tizona Burgos en el parcial de quart, que ha estat de 15 a 18, amb marcador final de 72 a 79.

L'ICG Força Lleida guanya i allarga la ratxa de 9 victòries en els últims 10 partits, sent la millor de la lliga en aquest termini de temps. La jornada vinent, el Barris Nord rebrà a Leyma Coruña dia 2 de febrer a les 9 de la nit.