El Borges aconsegueix una victòria clau amb un gol de Quini Jr al minut 89

Els de les Garrigues són cinquens i continuen invictes a la segona volta

Youssef, del Borges, en una internada a l’àrea per la banda.

Youssef, del Borges, en una internada a l’àrea per la banda. - JORDI PRESKOT

PAU OSORIO

El Borges es va imposar ahir per 2-1 a l’Unificació Llefià amb un gol en l’últim minut de Quini Jr, que li permet sumar la seua tercera victòria consecutiva en la segona volta.

En el primer temps, els locals van colpejar primer, i van obrir el marcador al minut 36, gràcies a una gran jugada entre Joel i Youssef, que el capità dels visitants, Lobo, va acabar introduint-se a la seua pròpia porteria (1-0). Després del descans, els visitants van fer un pas endavant i van empatar, aprofitant un error de Youssef dins de l’àrea local (1-1). Tot i així, el Borges no es va rendir i, en una falta lateral al minut 89, Quini Jr va marcar el 2-1 definitiu a passada de Hamza.Després del matx, el tècnic del Borges, Jordi López Mena, va declarar que “no hem pogut fer un gran partit. Però guanyar en els últims minuts és molt important per augmentar la moral dels jugadors”.

L’Artesa de Lleida va empatar ahir contra l’Igualada (1-1), gràcies a un gol tardà de Farré i va tornar a puntuar després d’encaixar dos derrotes seguides.

Els de Sergi Reig van sortir al terreny de joc molt concentrats i van ser capaços de generar ocasions de perill. Tanmateix, el rival, que també estava molt ben plantat al terreny de joc, es va avançar amb una diana de Franc al minut 26 (1-0), derivada d’una pèrdua dels lleidatans en el centre del camp. Després del gol, els de l’Anoia es van tancar al darrere i malgrat el domini dels visitants van arribar al descans al davant en el lluminós.A la segona meitat, l’Artesa va seguir amb la intenció de controlar la possessió. Tanmateix, arran dels canvis, l’equip va entrar en la dinàmica de l’anada i tornada que buscava l’Igualada per intentar sacsejar l’enfrontament. Finalment, en el minut 88, els de Sergi Reig van filar una gran jugada coral, que Joel Farré va acabar materialitzant (1-1) per empatar el partit i donar el primer punt de la segona volta als seus.