Puntada d'un aficionat a l'àrbitre a Vilanova

Quan aquest havia suspès el partit al minut 72, amb 1-3 per a l'AEM, i es dirigia als vestidors

Va expulsar quatre jugadors locals i el delegat

Un cotxe de Mossos.

REDACCIÓN

Un espectador va donar una puntada de peu al col·legiat del partit Vilanova de la Barca-AEM A.V.M. quan aquest es dirigia camí dels vestidors després d’haver suspès el partit en el minut 72 a l’entendre que estava en perill la seua integritat física. El resultat en el moment de la suspensió era d’1-3 favorable a l’equip visitant. Durant el partit, havia expulsat quatre jugadors locals i el delegat de l’equip, a més d’un futbolista visitant.

La suspensió es va produir, segons va fer constar en acta l’àrbitre, quan en el minut 72 després d’haver expulsat el jugador del Vilanova A.P.G., l’entrenador del conjunt local J.A.S. va entrar al terreny de joc i el va empènyer, la qual cosa li va fer témer per la seua integritat física i va decidir donar per acabat el partit.

Altres fonts consultades per aquest diari, presents en el lloc dels fets, van matisar que el col·legiat ja havia suspès el partit quan va entrar al camp l’entrenador local i van confirmar que, efectivament, el va empènyer alhora que li recriminava la decisió de suspendre el partit i li recordava que encara quedava un quart d’hora per al final.

Així mateix, el col·legiat va constatar que una vegada l’encontre el jugador local R.A.L. s’hauria dirigit cap a ell insultant-lo. Ja camí dels vestidors, entre els improperis d’aficionats locals que l’àrbitre va identificar perquè li van mostrar el seu enuig per la suspensió del partit, un li va clavar una puntada de peu.

El col·legiat també va fer constar en acta que, una vegada dins del vestidor, va creure oportú trucar als Mossos després dels incidents ocorreguts i témer per la seua integritat física. Segons fonts consultades es van presentar dos patrulles malgrat que no va ocórrer cap incident més.

El partit havia arribat al descans amb el resultat d’1-0 després de marcar el Vilanova en el minut 38. L’equip local va reclamar un segon gol, a l’entendre que la pilota havia entrat a la porteria visitant, però l’àrbitre no ho va veure així. Després van arribar els tres gols de l’AEM.