ATLETISME CURSES POPULARS

La Volta al Pantà d'Utxesa reuneix vora 700 corredors

Cristian Català i Maite Farran van guanyar la prova reina de 10 quilòmetres

Alba Cabasés, Maite Farran i Roser Xipell, el podi dels 10 km.

La Volta al Pantà d’Utxesa va celebrar ahir la desena edició amb prop de 700 corredors participants en les diferents proves programades, les dos distàncies atlètiques, de 10 i 6,5 quilòmetres que puntuaven per a la Lliga Ponent, les curses infantils i la caminada popular.

En la prova reina, Cristian Català (Finques Prats Runners) es va emportar la victòria absoluta amb un temps de 35 minuts i 43 segons, superant en tan sols 17 segons el seu company de club, Òscar Arán, que va mantenir una fèrria lluita als últims metres pel segon calaix del podi amb Alejandro Renales (Club Atletisme Aitona), del qual únicament el va separar un segon.En la categoria femenina, la independent Maite Farran es va emportar la victòria de forma clara, invertint un temps de 42 minuts i 55 segons, amb 50 segons d’avantatge sobre la més immediata perseguidora, Alba Cabasés (Club Atletisme Aitona), mentre que la també independent Roser Xipell va completar el podi amb un registre de 46 minuts i 12 segons, superior en tres minuts al marcatge per la guanyadora absoluta.Pel que respecta a la cursa de 6,5 quilòmetres, el primer classificat de la categoria masculina va ser José Do Prado Rosa (Tri-4.40), que va invertir un temps de 22 minuts i 48 segons, superant de forma folgada l’independent Albert Salvadó, segon classificat, que va entrar 58 segons després, i Soule Dabo (Finques Prats Runners), que ho va fer més d’un minut i mig més tard.Per una altra banda, en la categoria femenina, Mari Sanfeliu (Xafatolls) va pujar a dalt de tot del podi després de marcar un registre de 26 minuts i 32 segons, una mica més d’un minut més ràpida que Laura Pallejà (Runner’s Balaguer), que va ser segona, i amb gairebé un minut i mig d’avantatge sobre Clàudia Pinós (Golruntroup), que va acabar tercera.