NATACIÓ CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL

Noa Priego, del CN Tàrrega, bronze en els 200 braça

Primera medalla que obté la representació lleidatana en aquests campionats

Noa Priego Romero, ahir amb la medalla de bronze.

Noa Priego Romero, del Club Natació Tàrrega, va aconseguir ahir la medalla de bronze en la prova dels 200 metres braça durant la segona jornada dels Campionats d’Espanya infantils d’hivern que es disputen a les instal·lacions del CN Terrassa.

La de Noa Priego és la primera medalla per a la representació lleidatana en aquesta competició. La nadadora del CN Tàrrega, que en les sèries preliminars del matí havia obtingut el quart millor registre (2:44.70), es va superar a la tarda a la final i va assolir el bronze amb un temps de 2:39.77 en una arribada molt competida amb l’asturiana Carla Busto (CN Las Anclas Castrillón) que va ser plata amb un crono de 2:39.49. L’or se’l va emportar Bruna Clavell (CN Vic-Etb) amb un temps de 2:38.34.Priego, que encara ha de competir en aquest campionat en les proves de 100 braça, 200 estils i els relleus, va ser primera en els 200 braça entre les nadadores nascudes l’any 2010.D’altra banda, la seua companya de club, Maria Perera, va competir en la prova dels 100 metres esquena i va cabar en el lloc 37.També va competir ahir Martí Nosàs, del CEN Balaguer, acabant en el lloc 26 dels 200 metres braça, sisè entre els nascuts l’any 2010 i aconseguint millor marca personal (MMP) al parar el cronòmetre en 2:44.93.