Derrota i eliminades de play-off (2-1)

L'AEM s'ha avançat als primers minuts, però no ha pogut marcar el segon per empatar el global tot i lluitar fins al final

Una acció del partit de l'AEM al camp de l'Espanyol.Pau Pascual

colau obrador

l partit ha començat amb tot de cara per l'AEM, trobant espais i buscant l'esquena de la defensa amb les desmarcades de Loba, avui reconvertida a davanter centre. Ella mateixa al minut 10 ha posat el 0 a 1 amb una definició espectacular per sobre de la portera perica. Després d'uns minuts amb atacs del conjunt de Rubèn López, l'Espanyol ha entrat al partit, dominant el joc i la posició, i fins i tot arribant a tenir dues ocasions clares que han acabat amb xuts fora dels tres pals.

La segona part ha començat igual que la primera, amb més control de l'AEM però amb menys solvència. Al minut 52 l'Espanyol ha posat l'empat al marcador, amb un gol fruit d'un contraatac que ha acabat definint molt bé Lice Chamorro. Després d'uns minuts d'atacs continus de les locals, al minut 75 han aconseguit marcar el segon amb un xut des de fora de l'àrea de Vallejo. Els minuts finals l'AEM ha intentat un tot pel tot, amb més jugadores atacants, però no ha estat capaç d'empatar el partit.

L'AEM perd i acaba una temporada històrica arribant als play-offs per pujar a primera divisió. A descansar, recuperar-se i pensar en continuar fent història.