BÀSQUET PLAY-OFF LLIGA ACB

El Barça pateix per endur-se el primer assalt

El blaugrana Da Silva tapona Stevic.

El blaugrana Da Silva tapona Stevic. - EFE/ENRIC FONTCUBERTA

El Barça va neutralitzar ahir al Palau Blaugrana l’exhibició de Kyle Guy, màxim anotador del Tenerife amb 34 punts, i va guanyar el primer partit dels quarts de final de la Lliga Endesa (96-86), impulsat per un parcial de 16 a 5 en els últims cinc minuts.

Jabari Parker (23 punts) i Àlex Abrines (19) van liderar en la faceta ofensiva el quadre blaugrana, que va obrir bretxa en el tram inicial del partit (35-19, min.13) i, després de la reacció aurinegra en el segon quart, va imposar el seu ofici. Malgrat la derrota, el Tenerife va plantar cara fins a l’últim quart gràcies a Guy, Marcelinho Huertas (17 punts i 10 assistències) i Fran Guerra (13 punts i 9 rebots). Dijous, segon assalt a les Canàries.