El Cervera bat el Castellserà i puja a la taula

Un jugador del Castellserà prova d’avançar amb la pilota davant la pressió d’un rival. - LAIA PEDRÓS

El Cervera va derrotar amb claredat el Castellserà en un partit que els locals van ser superiors de principi a final. A la primera part, el Cervera va començar dominant el joc fins que Benet els va avançar en el marcador (1-0, 39’). Després del descans, Girasuba va ampliar l’avantatge amb el segon i pocs minuts més tard Kane va sentenciar el matx amb el tercer perquè el Cervera sumés els tres punts després de dos derrotes consecutives (3-0, 60). Amb la victòria, el Cervera passa a ser onzè amb 42 punts, superant el Linyola, que és dotzè amb 40 després de perdre a casa i ambdós tenen assegurada la permanència.

Tres equips pugnen pel liderat

El Balaguer, actual líder del grup, va vèncer per la mínima el Guissona (1-0), que queda ja sense opcions de disputar el liderat, mentre que el Balaguer continua primer una jornada més. L’Alpicat va remuntar al la Seu i es manté a només 2 punts del liderat, mentre que el Juneda segueix a 4 al superar el Balàfia per 4-1.